Ugrás a tartalomhoz
Társasági iformációk Fogyasztói információk Pénzügyi adatok Kapcsolódó dokumentumok Társasági események Közlemények

Kedves Ügyfeleink, Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Takarék Jelzálogbank Nyrt. közgyűlésének döntése alapján 2023. május 1-jétől MBH Jelzálogbank Nyrt.(a továbbiakban: MBH Jelzálogbank) néven működik tovább. A névváltozásunk összefüggésben áll azzal, hogy az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. – a Takarékbank Zrt. beolvadásával – 2023. április 30-án egyesül, és az így létrejött kereskedelmi bank, mint a Magyar Bankholding bankcsoport anyabankja 2023. május 1-jétől MBH Bank Nyrt. (a továbbiakban: MBH Bank) név alatt működik tovább.

Az MBH Jelzálogbank továbbra is önálló intézményként végzi tevékenységét. A jelen változás kizárólag név- és arculat változást jelent, a meglévő megállapodásaink üzleti tartamát nem érinti, azok változatlan tartalommal és feltételekkel maradnak hatályban. A megkötött jelzáloghitel-szerződésekben a fenti névváltozás semmilyen módosítást nem eredményez, így Önnek tájékoztatásunkkal kapcsolatban további teendője nincsen.

Az MBH Jelzálogbank ügyfelei részére az ügyfélszolgálati elérhetőségeket 2023. május 1-től az MBH Bank biztosítja az alábbi elérhetőségeken:

  • központi ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 80 350 350
  • külföldről hívható telefonszáma: +36 1 373 33 99
  • levelezési címe: 5601 Békéscsaba, Postafiók 521.
  • központi e-mail címe: ugyfelszolgalat@mbhbank.hu

A személyes ügyintézésre az MBH Bank megújuló fiókhálózata áll az Ön rendelkezésére.

Kérjük, hogy Hitelintézetünkhöz címzett küldeményeit 2023. május 1. napjától kezdődően már az új elnevezésre szíveskedjen továbbítani. Számlázás során az alábbi számlázási címet szíveskedjen használni:

Név: MBH Jelzálogbank Nyrt.
Cím: 1117 Budapest, Magyar Tudósok körútja 9. G épület
Adószám: 12321942-4-44
Csoportos adószám: 17782672-5-44

Kérjük, a névváltozás időpontjáig kövesse figyelemmel honlapunkat, ahol folyamatosan frissülő információkat találhat a változásokkal kapcsolatban. A névváltozást követően a korábbi honlapunkról az ügyfeleinket az MBH Jelzálogbank új honlapjára, a www.mbhjelzalogbank.hu oldalra irányítjuk át, 2023. május 1-jétől ezen az új weboldalon található majd meg minden információ és dokumentum az MBH Jelzálogbankkal kapcsolatban.

Kérdések esetén 2023. április 30-ig állunk rendelkezésére a Takarék Jelzálogbank jelenlegi honlapján megtalálható elérhetőségeinken, TeleBankon a 06 1 311 3110-es telefonszámon, illetve névváltozásig a Takarékbank bankfiókjainkban, ezt követően az MBH Bank országos fiókhálózatában.