Ugrás a tartalomhoz

A fogyatékkal élő személyek egyenlő esélyű hozzáférése a pénzügyi szolgáltatásokhoz

A fogyatékkal élő személyek egyenlő esélyű hozzáférése a pénzügyi szolgáltatásokhoz

Az MBH Jelzálogbank fontosnak tartja, hogy elősegítse a fogyatékkal élő ügyfelei számára a pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést. A Társaság folyamatosan arra törekszik, hogy mind a pénzügyi szolgáltatások igénybevétele, mind a személyes ügyintézés során, fokozott figyelmet fordítson az érdekeiket csak korlátozottan képviselni képes fogyasztókra, így a fogyatékkal élőkre is.

Az egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése érdekében a Társaság elkészítette a Szolgáltatási térképét, amely tartalmazza azt, hogy a Társaság ügyfélfogadási pontjain a fogyatékkal élő ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében milyen ügyintézést támogató lehetőségek érhetők el. A Szolgáltatási térkép a következő linkre kattintva tekinthető meg: Szolgáltatási térkép

A Társaság többek között biztosítja fiókhálózatában az előzetes időpont egyeztetés lehetőségét, valamint erre irányuló kérés esetén – amennyiben rendelkezésre áll - külön tárgyalót. Látássérült ügyfeleink számára biztosítjuk a vakvezető kutyák belépését a fiókba, és hallássérült ügyfeleink jelnyelvi tolmáccsal együtt is érkezhetnek az ügyintézésre.

A felelős pénzügyi döntés előmozdítása érdekében a Társaság a szerződéskötést megelőzően speciális tájékoztatási módot alkalmaz fogyatékkal élő ügyfeleinek igényeihez igazodóan, amely lehet a dokumentumok felolvasása azok teljes terjedelmében, vagy éppen az írásbeli tájékoztatások megismerésének segítése.A Társaság számára fontos a fogyatékkal élő ügyfelek visszajelzése, illetve véleménye arra vonatkozóan, hogy milyen további szolgáltatással lehetne fokozottan biztosítani a pénzügyi termékekhez, szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést, illetve hogyan tudnánk tovább javítani jelenlegi szolgáltatásaink színvonalán. A fogyasztói igények felmérése érdekében kialakításra került egy kérdőív, melynek kitöltésével a fogyatékkal élő ügyfelek megoszthatják javaslataikat anoním módon a Társasággal. A Kérdőív elérhető az alábbi linken: Kérdőív

A kérdőívet annak kitöltése után szíveskedjen eljuttatni a MBH Bank Jelzálogbank Nyrt.-hez az alábbi elérhetőségeken keresztül:

Üdvözlettel: MBH Bank Jelzálogbank Nyrt.